Őszi események ütemezése

2019. szeptember 10-én az Együtt Európáért Alapítvány munkatársai és  az Ipolysági Cserkészcsapat Polgári Társulása azzal a céllal szervezett műhelymunkát, hogy áttekintsék a partnerszervezetek rendezvényterveit az őszi félévre. Tették ezt annak jegyében, hogy minél több alkalommal tudjanak a projekt keretében műhelymunkát szervezni, minél több fiatal bevonásával.

A műhelymunka során a Ipolysági Cserkészcsapat jelenlévő képviselője, Katona Attila beszámolt róla, hogy 2019. október 25-27-én Ipolybalogon szerveznek rendezvényt, ahol a jelenlévő (15-18 éves) cserkész fiatalokkal van lehetőség a kutatási kérdőív kitöltésére. A jelenlévők egyeztették a szükséges határidőket és a technikai feltételeket az online kérdőív sikeres kitöltéséhez.

Az Együtt Európáért Alapítvány szeretné vendégül látni egy őszi hétvégén a cserkészcsapatat a Hepi – Horpácsi Európa Pihenő Központban. (Ennek a potenciális dátuma: november 29-31.) A jelenlévők körvonalazták a hétvége szakmai programját, illetve kiosztották a feladatok egymás közt. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Betűméret növelése
Kontraszt beállítása